Nesibe Özçörekçi - Ruudo Coffee Bakery
VD : Kordon VN : 2461677436

LEZZETLİ, TAZE VE MİS KOKULU

Çölyaklılar, Şeker hastaları, Vegan beslenenler
Belirli gıdalara alerjileri olanlar, hoşgeldiniz.
Nesibe Özçörekçi - Ruudo Coffee Bakery
VD : Kordon VN : 2461677436
Kültür Mah. Plevne Bulvarı
No:36/A Alsancak/İzmir
Yol Tarifi Al
İletişim için:
(0) 530 461 85 53 - .
Ya da tıklayıp bize mesaj gönderin.

KEKİKLİ GLUTENSİZ EKMEK

  • 30,00
  • 1 Kg Baton Ekmek
Malzemeleri
Özelleştir
99

Mis gibi kokan kekikli glutensiz ekmeğimizin hamurunda Karabuğday, Mısır ve Prinç unlarını kullanmaktayız. Sabah kahvaltılarında ve tavada az yağ ile kızartıldığında kokusu ve tadıyla sizi müdavimi yapacak. Yine diğer tüm ekmeklerimiz gibi dilimlenip derin dondurucuda 1 yıla kadar saklanabilir. Kuru maya ve yumurta içerir. İçerisine hiç bir katkı maddesi koymadığımız için, oda sıcaklığında ki ömrü maksimum 3 gündür.

  • GLUTENSİZ
  • ŞEKERSİZ
  • SANDVİÇE UYGUN
  • ÇOCUKLAR İÇİN
  • KAHVALTILIK
  • KIZARTMALIK
  • HAFİF LEZZET
  • TUZSUZ
  • 975-1100 GR

TADIM NOTLARI

Tam bir kahvaltılık ekmektir. Tavada tereyağ aracılığı ile kızartıldığında lezzeti en üst seviyeye çıkar. Sandviç için uygundur ve ısıtılmadan tüketildiğinde daha lezzetlidir. Küp küp doğrayarak tavada biraz çevirip, salatalarınıza ekleyebilirsiniz.

MUHAFAZA İPUÇLARI

Mümkünse ekmeğinizi dilimleyin. Ardından her hangi bir poşet içine koyup ağzını bağlayarak hava ile temas etmesini olabildiğince engelleyin. Bu şekilde ekmeğinizi oda sıcaklığında 3 gün, buzdolabının normal bölümünde 7-10 gün ve derin dondurucu bölümünde 1 yıla kadar saklayabilirsiniz.

KARGO VE PAKETLEME

Her bir ekmek ayrı kraft kağıt ile kaplanır. Ardından siparişlerinizin tamamının bulunduğu karton koli içerisine eklenerek gönderilir.

TADIM NOTLARI

Tam bir kahvaltılık ekmektir. Tavada tereyağ aracılığı ile kızartıldığında lezzeti en üst seviyeye çıkar. Sandviç için uygundur ve ısıtılmadan tüketildiğinde daha lezzetlidir. Küp küp doğrayarak tavada biraz çevirip, salatalarınıza ekleyebilirsiniz.

MUHAFAZA İPUÇLARI

Mümkünse ekmeğinizi dilimleyin. Ardından her hangi bir poşet içine koyup ağzını bağlayarak hava ile temas etmesini olabildiğince engelleyin. Bu şekilde ekmeğinizi oda sıcaklığında 3 gün, buzdolabının normal bölümünde 7-10 gün ve derin dondurucu bölümünde 1 yıla kadar saklayabilirsiniz.

KARGO VE PAKETLEME

Her bir ekmek ayrı kraft kağıt ile kaplanır. Ardından siparişlerinizin tamamının bulunduğu karton koli içerisine eklenerek gönderilir.